| ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | ΑΡΧΕΙΟ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |


Εκδρομή στο Πόρτο Χέλι και συμμετοχή στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΛΟΔΙ
H Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) διοργανώνει το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα
«Η αξία της διατροφής στην πρόληψη και αντιμετώπιση του διαβήτη» στο Ξενοδοχείο AKS ΗOTELS- ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ –ΑΡΓΟΛΙΔΑ στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015. H διαμονή μας θα είναι στο Ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY που δεσπόζει επιβλητικά σε έναν υπέροχο καταπράσινο κόλπο στο Πόρτο Χέλι, προσφέροντας μαγευτική θέα στη θάλασσα και το νησί των Σπετσών.

Η Ένωση γονέων παιδιών και νέων με διαβήτη συνδυάζει τη συμμετοχή στο συνέδριο με μια πανέμορφη εκδρομή στα μοναδικά αξιοθέατα και μνημεία της περιοχής.

Ξεκινάμε την Παρασκευή 9/10/2015 το πρωί και με όσες στάσεις χρειαστούν κατευθυνόμαστε στις Μυκήνες. Ξενάγηση στις Μυκήνες και αναχώρηση για Ναύπλιο. Περιήγηση στο Ναύπλιο (Παλιά Πόλη – Παλαμήδι). Αναχώρηση για τελικό προορισμό Πόρτο Χέλι. Διανυκτέρευση.

Σάββατο 10/10/2015 μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μπορούμε προαιρετικά να επιλέξουμε μία εκδρομή στις Σπέτσες ή την περιήγηση στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Μη ξεχαστείτε να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο γιατί στις 5.00 το απόγευμα ξεκινάει η πρώτη ημέρα του συνέδριου που θα διαρκέσει μέχρι τις 9.00 το βράδυ.

Κυριακή 11/10/2015 μετά το πρωινό συνεχίζεται το συνέδριο μέχρι το μεσημέρι. Ακολουθεί ελαφρύ γεύμα και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.
Στις τιμές που αναφέρονται παρακάτω περιλαμβάνονται : το κόστος μεταφοράς, οι δύο διανυκτερεύσεις, τα πρωινά Σαββάτου και Κυριακής, το δείπνο του Σαββάτου και το ελαφρύ γεύμα της Κυριακής. Δεν συμπεριλαμβάνονται στις τιμές το κόστος των εισιτηρίων στα μουσεία και το κόστος μεταφοράς στις Σπέτσες (περίπου 5 €). (προαιρετικά και τα δύο)

Θα χαρούμε λοιπόν να σας έχουμε κοντά μας δηλώνοντας την συμμετοχή σας το αργότερο μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2015 στα γραφεία του συλλόγου μας στο 2310223518 ή στο τηλέφωνο 6977305308 ή με e mail στο info@diabetic.gr

Το κόστος συμμετοχής για δύο διανυκτερεύσεις καθορίσθηκε ως εξής:

Κατηγορίες δωματίων

• Μονόκλινο 140 ευρώ
• Δίκλινο 160 ευρώ
• Μονόκλινο 1 ενήλικας και 1 ή 2 παιδιά έως 12 ετών 160 ευρώ
• Τρίκλινο 2 ενήλικες+1 παιδί μέχρι 12 ετών 160 ευρώ
• Τρίκλινο 3 ενήλικες ή 2 + 1 παιδί άνω των 12 ετών 220 ευρώ
• Οικογενειακό δωμάτιο με κουκέτα (2 ενήλικες & 2 παιδιά έως 12 ετών) 220 ευρώ
• Οικογενειακό( δηλαδή 2 δίκλινα με ενδιάμεση πόρτα) 2 ενήλικες και δύο παιδιά άνω των 12 ετών) 320 ευρώ

Η Ομοσπονδία όπως πάντα καλύπτει την διαφορά της τιμής του δωματίου.

Στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου υπάρχει δυνατότητα αθλητικών δραστηριοτήτων όπως ( γήπεδο 5Χ5, τένις. κολύμπι) που μπορούν τα παιδιά να αθληθούν. Εάν επιθυμείτε την συμμετοχή των παιδιών σε αθλητικές δραστηριότητες παρακαλούμε να δηλώσετε το όνομα την ηλικία και που θα συμμετέχει για να γίνουν έγκαιρα οι ομάδες. Ανάλογα με την δραστηριότητα που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό. Για τις μικρές ηλικίες υπάρχει αίθουσα δραστηριοτήτων που μπορούν να απασχοληθούν τα παιδιά με την βοήθεια και επίβλεψη υπεύθυνου προσωπικού.

Σημείωση:
Με την κράτηση θα γίνεται και η καταβολή του κόστους που αντιστοιχεί διαφορετικά η κράτηση δεν θα ισχύει.

Κατεβάστε το πλήρες πρόγραμμα κάνοντας κλικ εδώ (Word ~800 kb)...

Αναρτήθηκε 2015-09-03


10ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΛΟΔΙ (10 & 11/10/2015, Πόρτο Χέλι)
Σας γνωρίζουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) διοργανώνει το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της, με θέμα « Η αξία της διατροφής στην πρόληψη και αντιμετώπιση του διαβήτη» στο Ξενοδοχείο AKS ΗOTELS- ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ –ΑΡΓΟΛΙΔΑ στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας δηλώνοντας την συμμετοχή σας στους συλλόγους σας το αργότερο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2015. Αν δεν είστε σε κάποιο σύλλογο, είναι δυνατή η δήλωση συμμετοχής στα γραφεία της ομοσπονδίας στο τηλέφωνο 210 8838113 ή με e-mail στο info@elodi.org.

Το κόστος συμμετοχής για διανυκτέρευση καθορίσθηκε ανάλογα με την κατηγορία δωματίου ως κάτωθι:
Μονόκλινο: 70 ευρώ

Δίκλινο: 80 ευρώ

Μονόκλινο (1 ενήλικας και 1 ή 2 παιδιά έως 12 ετών): 80 ευρώ

Τρίκλινο (2 ενήλικες+1 παιδί μέχρι 12 ετών): 80 ευρώ

Τρίκλινο (3 ενήλικες ή 2 + 1 παιδί άνω των 12 ετών): 110 ευρώ

Οικογενειακό δωμάτιο με κουκέτα (2 ενήλικες & 2 παιδιά έως 12 ετών): 110 ευρώ

Οικογενειακό (δηλαδή 2 δίκλινα με ενδιάμεση πόρτα για 2 ενήλικες και δύο παιδιά άνω των 12 ετών): 160 ευρώ

Υπάρχει δυνατότητα και 2ης διανυκτέρευσης (δηλαδή από Παρασκευή 9.10.15 με τις ίδιες τιμές. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε η κράτηση να γίνει τουλάχιστον 1 μήνα πριν το Συνέδριο.

Η Ομοσπονδία όπως πάντα καλύπτει την διαφορά της τιμής του δωματίου.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: η διατροφή (πρωινό και δείπνο του Σαββάτου), η παρακολούθηση, το υλικό του συνεδρίου, η μετακίνηση με πούλμαν από την έδρα σας στο τόπο πραγματοποίησης του συνεδρίου και η επιστροφή.

Στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου υπάρχει δυνατότητα αθλητικών δραστηριοτήτων (όπως γήπεδο 5Χ5, τένις. κολύμπι) που μπορούν τα παιδιά να αθληθούν. Εάν επιθυμείτε την συμμετοχή των παιδιών σε αθλητικές δραστηριότητες παρακαλούμε να δηλώσετε το όνομα την ηλικία και που θα συμμετέχει για να γίνουν έγκαιρα οι ομάδες. Ανάλογα με την δραστηριότητα που θα επιλέξετε, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό. Για τις μικρές ηλικίες υπάρχει αίθουσα δραστηριοτήτων που μπορούν να απασχοληθούν τα παιδιά με την βοήθεια και επίβλεψη υπεύθυνου προσωπικού.
Σημείωση:
Με την κράτηση θα γίνεται και η καταβολή του κόστους που αντιστοιχεί, διαφορετικά η κράτηση θα θεωρηθεί άκυρη.

Η κράτηση μπορεί να ακυρωθεί και να επιστραφούν τα χρήματα 20 ημέρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου.

Αναρτήθηκε 2015-08-27