| ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | ΑΡΧΕΙΟ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 11ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"
Το νέο Δ. Σ. ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους της ένωσης που συμμετείχαν στον 11ο Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος".

Η φετεινή συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για όλους όσους πήραν μέρος στο πλευρό μας με τα χρώματα της ένωσης.

Νιώθοντας υποχρέωση για την στήριξη που εισπράττουμε απο όλους εσάς σας υποσχόμαστε ότι μελλοντικά θα υπάρξουν κι άλλες πρωτοβουλίες ώστε να βρισκόμαστε ποιο συχνά, είτε σε ενημερωτικές ημερίδες είτε σε μονοήμερες εξορμήσεις.

Μετά τιμής το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.


Αναρτήθηκε 2016-04-11


ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ
(ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Ώρα Εκκίνησης: 12:30
Αφετηρία : Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου).
Τερματισμός : Παραλία Θεσσαλονίκης – Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου (ύψος Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Συνοπτικά η διαδρομή:
Η διαδρομή των 5 χλμ. ακολουθεί τις οδούς: Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες τερματίζουν στην Παραλία Θεσσαλονίκης - Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου (ύψος Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν μαζί τους :
 μετρητή σακχάρου αίματος
 ταμπλέτες γλυκόζης/χυμό
 νερό
 μπισκότα τύπου digestive

Σημείο συνάντησης επι της Βασιλέως Γεωργίου, Στάση Δημαρχείο στις 11.30. Μπλουζάκια θα δοθούν στο σημείο συνάντησης με την ευγενική χορηγία της Novo Nordisk.

Σημείωση : Συνιστάται μεικτό γέυμα (υδατάνθρακες + λιπαρά) 2 ώρες πριν την έναρξη του μαραθωνίου , 30% λιγότερη δόση ινσουλίνης για το συγκεκριμένο γεύμα και μέτρηση σακχάρου πριν την έναρξη του μαραθωνίου. ‘Χάρτης διαδρομής μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’

Σας ευχόμαστε καλή και ευχάριστη διαδρομή!

Αναρτήθηκε 2016-03-31